Posts Tagged ‘6 kişilik masif yemek masası’

8 Kişilik Yemek Masası

12 Şubat 2013

Evlerinizde en dikkat çekici bölümler özellikle bayanlar için yemek masalarının bulunduğu bölümlerdir. Genellikle mutfak veya yemek odasından bulunan yemek masaları, bayanların hazırladığı enfes yemekleri daha mükemmel hale getirmede en büyük unsurlardır.

6, 8 ve 12 Kişilik Modern Yemek Masası Modelleri

[ 6 Kişilik Yemek Masası , 8 Kişilik Yemek Masası , 12 Kişilik Yemek Masası ]

8 Kişilik Yemek Masası

Yemek odalarının veya mutfakların bayanların olmazsa olmaz mobilyalarından olan yemek masası ne kadar şık olursa o kadar daha modern ve şık bir eve sahip olabiliriz. Çünkü bayanların en hassas düşündüğü mobilya çeşidi olan yemek masası şık modelleri ve modern tasarımlarıyla özenle ve büyük bir titizlikle hazırlanmış yemekleri daha leziz hale getirebilen mobilyalardır.

Firmamızın size özel olarak hazırladığı sizlere şık modelleri ve modern tasarımlarıyla sunularak sizleri eşsiz kaliteye, rahatlığa ve konfora şıklığıyla kavuşturmaktadır. Kalabalık aileler için ya da misafiri fazla olan kişiler için 6 kişilik yemek masası, 8 kişilik yemek masası ve 12 kişilik yemek masası modellerini de sunan firmamız, kullanım kolaylıklarını, sağlığınızı ve rahatlığınızı baz alarak kalite çizgisini üst düzey seviyelerde tutmaktadır.

{ 6 Kişilik Yemek Masası , 8 Kişilik Yemek Masası , 12 Kişilik Yemek Masası }

Kullandığı ÇAMSAN marka en kaliteli masif doğal ağaçlar, MDF ve MDF lam ahşap malzemelerle size şık modelleri modern tasarımlarla sunan firmamız, boya ve cila işlerinde ise dünyanın dev markaları Akzo Nobe ile Sayerlack ürünlerini kullanmaktadır. 6 kişilik yemek masası, 8 kişilik yemek masası ve 12 kişilik yemek masası imalatı yapılırken çeşitli aksesuar ve süslemelerde ise Almanlar 3 dev firması olan Hafele, Hettich ve Blum ürünlerini kullanan firmamız, dünya standartlarında hizmeti sizlere özel olarak hazırladığı modern yemek masası modelleri ile sunmaktadır.

| 6 Kişilik Yemek Masası , 8 Kişilik Yemek Masası , 12 Kişilik Yemek Masası |

Buram buram kalite kokan bu ürünler sizleri gerçek İtalyan mobilyası kalitesiyle tanıştırırken yüzünüzü, size özel ucuz fiyatlarıyla da cebinizi güldürmektedir.