Posts Tagged ‘yemek odaları fiyatları’

30 Ocak 2013

Evinizin dekorasyonunu olumlu ya da olumsuz yönde etkileyebilen en önemli bölüm yemek odalarıdır. Özellikle bayanların en fazla vakit geçirdiği yemek odaları, şık model ve modern tasarımlarıyla sizlere kullanım kolaylığı ve büyüleyici bir güzellik sağlayabileceği gibi şık ama kalitesiz malzemeler kullanılarak üretilmesinden dolayı büyük sorunlar da çıkarabilmektedir.

Yemek Odaları Tasarımı ve İmalatı

Yemek Odaları

Özellikle bayanlar mutfakta saatlerce uğraşarak hazırladıkları yemekleri şık modellere ve modern tasarımlara sahip bir yemek odasında servis etmeye büyük bir hassasiyet göstermektedirler. Bayanların bu hassasiyetinin farkında olan ve sizlere yemek odaları konusunda kesin ve kalıcı çözümler üreten firmamız, siz değerli müşterilerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını ardına kadar açmaktadır. Firmamızı diğer mobilya üreticilerinden ayıran en önemli özelliği kalitesi ve kişiye özel hizmetidir. Yemek odaları takımları ve yemek odaları modelleri için sizin ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi dinleyen firmamız, odanızdan aldığı ölçüler ile tasarımlarına yön vermektedir. Tasarımı gerçekleştirdikten sonra ilk olarak sizlere gerçeğe en yakın üç boyutlu resimlerden oluşan bir görsel prezantasyon hazırlayan firmamız, bu aşamada son ekleme ve düzenlemelerin yapılmasını da sağlamaktadır.

Son ekleme ve düzenlemelerinde yapılmasının ardından hangi alt yapı malzemeleri kullanılacağına müşteriyle birlikte karar veren firmamız, malzeme konusunda sizleri en kaliteliye yöneltmek istemekte ve her ürünün artılarını ve eksilerini sizlere aktarmaktadır. Alt yapı malzemelerine de karar verildikten sonra artık imalat aşamasına geçilmekte ve işinin ehli ustalarımız zaman kaybetmeden işe koyulmaktadır. Tasarımın en ince ayrıntılarına kadar inerek birebir olarak ince bir el işçiliği ile imalatını yapan profesyonel ustalarımız, planlanan süre içerisinde tasarımı hayata geçirip yine aynı titizlik ve hassasiyet ile montajını gerçekleştirmektedir.

Yemek Odaları İçin Uygun Fiyatlar

Bu kaliteli ve ayrıcalıklı hizmet sayesinde başka hiçbir yerde görmeyeceğiniz yemek odaları modelleri ile tanışmanızı sağlayan firmamız, kalitesiyle yüzünüzü, size özel uygun yemek odaları fiyatları ile de cebinizi güldürmektedir. Siz de eşsiz kalitemizden yararlanmak istiyor ve yemek odanızda şıklığı uygun fiyatlardan yakalamak istiyorsanız zaman kaybetmeden bizimle irtibata geçin, sizi hayal gibi bir kalite ve şıklıkla tanıştıralım.

Yemek Odaları Tasarımı

29 Ocak 2013
Yemek Odaları

Mobilya üretiminde sürekli çağdaş mobilyaların gelişimini takip eden ve çapın getirdiği mobilya ürünlerinin üretimini yapan firmamızda en yeni modern mobilya tasarımları ve yemek odaları modelleri tasarımı yapılmaktadır. [ Yemek Odaları ] İhtiyacınız olan mobilya tasarımlarını sizler için üreten Crop Mobilya tasarımları ile dikkat çekmekte, mobilyalarda kullandığı 1.sınıf mobilya ürünleriyle de üretiminde kaliteyi herkese göstermektedir.

Uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla sizlere sunulan yemek odaları mutfağınıza hem renk katacak, hem de modern tasarımıyla dikkat çekecektir. Yemek odaları dekorasyonu konusunda size hizmet veren firmamızda odanız için uygun tasarım belirlenmekte özel ölçüler ile de tasarım yapılmaktadır.  ( Yemek Odaları ) Sizlerin ihtiyacı olan oda dekorasyonu konusunda işinde uzman iç mimar ve tasarımcıların düzenlediği oda tasarımı sizler için yapılmaktadır. Yemek odaları tercih ederken dikkat etmeniz gereken mobilya özellikleri aşağıdadır.| Yemek Odaları | Dikkat etmeniz gereken özellikleri sizler için araştıran ve mobilya görünümüne aldanmadan kullanılan malzemeleri ve tasarımları dikkate alan firmamız sizlere bu tür konularda dikkat etmeniz gereken yemek odalarını sunuyor. { Yemek Odaları }

• Yemek odaları alırken mobilyada kullanılan ağaç sunta yâda sunta-lam olmamalıdır.
  • Boyaların tercihi lake boya üzerine olmalıdır
  • Boyu ihtiyacınıza göre olmalıdır. Çok yüksek yâda çok alçak mobilyalar alınmamalıdır.
  • Uzunluğu ve genişliği kullanacağınız alana göre hesaplanmalıdır.
  • Aşırı keskin noktaları olmamalıdır. Çarpmalarda size zarar vermemelidir.

Bu tür üretimleri bilhassa ele alarak üretim yapan Crop Mobilya hayatınızı kolaylaştıracak mobilya ürünlerini sizler için üretmektedir.